Betalingen

Een compleet overzicht van de betaalmogelijkheden bij StageService.be

iDEAL

Wanneer u gebruik maakt van internetbankieren bij Rabobank, ABN AMRO, ING, Fortis of SNS Bank dan kunt u zeer gemakkelijk betalen via iDEAL. iDEAL is de gemakkelijkste en meeste veilige betaalmethode voor online betalingen. U betaalt via de bekende internetbankieren interface van uw bank. Betalen via iDEAL is tevens veruit de snelste manier om de betaling van uw bestelling te doen. Voor een iDEAL betaling betaalt u niks extra
.

Vooruit per bank
U kunt ervoor kiezen om het totaalbedrag via een overschrijving over te maken aan StageService.be. U dient dan zelfstandig de betaling te voldoen via internetbankieren of via een schriftelijke overschrijving. Wanneer u voor deze betaalmethode kiest, dan krijgt u alle betaalgegevens per e-mail aangeleverd. Voor een betaling die vooruit per bank geschiedt betaalt u niks extra

Vooruitbetalen is een veilig manier van betalen die geen extra kosten met zich meebrengt. Wel zal het bedrag één of meerdere dagen onderweg zijn voordat het bij StageService.be wordt bijgeschreven. Dit kan een vertraging opleveren in de levertijd van uw bestelling. Zodra de betaling binnen is ontvangt u hiervan een bevestiging en wordt diezelfde dag – mits op voorraad- uw bestelling verzonden.

Bancontact/Mister Cash/Maestro
Met Bancontact/Mister Cash kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankoop bij ons afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van Bancontact/Mister Cash, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden of speciale software moet installeren. Betalen met Bancontact/Mister Cash is heel eenvoudig en snel. Uw aankopen zijn in een paar seconden betaald. U kiest in de kassa voor betalen via Bancontact/Mister Cash.


Op rekening voor bedrijven
Klanten die mee doen aan het business programma van StageService.be kunnen hun producten op rekening bestellen.

Wilt u mee doen aan ons Business programma, neemt u dan contact op met uw accountmanager mail naar sales@stageservice.be.

Onder vermelding van uw bestelnummer.

Geannuleerde bestellingen
Reeds betaalde bestellingen die u heeft geannuleerd worden gecrediteerd door de administratieafdeling van StageService.be. U ontvangt hiervan een creditfactuur en de betaling ontvangt u altijd via een rekeningoverschrijving. Vergeet niet bij de annulering van uw bestelling het rekeningnummer te vermelden. 

Terugbetaling van alle door u betaalde beslagen dienen zo spoedig mogelijk na herroeping van de overeenkomst plaats te vinden, doch uiterlijk binnen 30 dagen na de terugzending of herroeping. In de praktijk zal dit ongeveer 2 tot 5 werkdagen in beslag nemen.

Al onze online betalingen worden uitgevoerd door de firma MultiSafepay.